BEURS IN NEDERLAND

Uw partner voor beursdeelname in
RAI Amsterdam Jaarbeurs Utrecht Rotterdam Ahoy World Forum Den Haag MECC Maastricht Brabanthallen 's-Hertogenbosch Expo Haarlemmermeer MartiniPlaza Groningen En nog veel meer

Waarom u uw beurs in Nederland aan Beurswand.nl kunt overlaten

Wilt u deelnemen aan een  beurs in Nederland? En bent u op zoek naar een lokale partner? Zoek dan niet verder, want Beurswand.nl heeft ervaringen met vrijwel alle beurzen in Nederland. Lees hieronder andere voordelen.

1. Wij begrijpen de cultuur in Nederland

Door de jaren heen hebben wij onze dienstverlening door heel Nederland geleverd. Wij zorgen dat je de juiste toon zet en zorgen dat jouw stand geen culturele fouten maakt. 

Beursstand Huren Kopen
Beursstand Huren Kopen

2. Sterk netwerk in Nederland

Wij hebben een uitgebreid netwerk aan contacten binnen de industrie, waaronder leveranciers en distributeurs. Ben je op zoek naar een partner met het juiste netwerk? Dan bent u bij Beurswand.nl aan het juiste adres.

3. Logistieke ondersteuning in Nederland

Dankzij onze lokale partners over de in Nederland, kunnen wij waardevolle ondersteuning bieden bij het organiseren en uitvoeren van de logistieke aspecten van deelname aan een beurs, zoals het transport van goederen en materialen, het opzetten van de stand en het regelen van accommodatie voor personeel.

Beursstand Huren Kopen
Beursstand Huren Kopen

4. Geen regeldruk voor u als klant

Wij zijn bekend met de regelgeving en procedures in Nederland. Hierdoor kunnen we bedrijven helpen bij het navigeren door complexe bureaucratische processen en ervoor zorgen dat aan alle vereisten wordt voldaan.

5. Gezamenlijke promotie

Samenwerken met Beurswand.nl zal leiden tot synergieën op het gebied van promotie en marketing. Wij kunnen onze krachten bundelen om uw aanwezigheid op buitenlandse beurzen te versterken en zo de zichtbaarheid en naamsbekendheid van uw merk te vergroten.

Beursstand Huren Kopen

De beursstands van Beurswand.nl staan door heel Nederland

Kunnen wij u helpen met de organisatie van uw internationale beurs?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en wij voorzien u binnen 24 uur van een reactie.

Offerte Aanvraag - NL

Laten we uw evenement onvergetelijk maken!

Neem contact met ons op om uw wensen en behoefte te bespreken. We denken graag met u mee!

Offerte Aanvragen

Vraag eenvoudig uw offerte aan als u de mogelijkheden en kosten van uw ideale beursstand wilt weten. Met meer aanvullende informatie helpt u ons sneller te reageren. Dit is echter niet verplicht.

Offerte Aanvraag – NL
U ontvangt altijd binnen 24 uur reactie.
Of bel ons direct op 0481 350 700