INTERNATIONALE BEURZEN

Onze stands staan op beurzen in
Nederland Duitsland Spanje Italië Engeland United States  Zuid-Amerika En nog veel meer

Waarom u uw internationale beurs aan Beurswand.nl kunt overlaten

Wilt u deelnemen aan een internationale beurs? Maar heeft u hier nog niet zo veel ervaring mee? Of heeft u hier wel ervaring mee, maar wilt u de naamsbekendheid en zichtbaarheid van uw merk vergroten. Schakel ons dan in voor het ontwikkelen en organiseren van uw beursstand. 

1. Wij begrijpen de lokale cultuur

Door de jaren heen hebben wij onze dienstverlening over de hele wereld geleverd. Wij zorgen dat je de juiste toon zet en zorgen dat jouw stand geen culturele fouten maakt. 

Beursstand Huren Kopen
Beursstand Huren Kopen

2. Internationaal netwerk

Wij hebben een uitgebreid netwerk van standbouwers die in het buitenland uw beursstand kunnen op- en afbouwen. Of deze beursstand nu bij ons gehuurd is, of uw eigendom is. Ben je op zoek naar een partner met het juiste netwerk? Dan bent u bij Beurswand.nl aan het juiste adres.

3. Logistieke ondersteuning

Dankzij onze lokale partners over de hele wereld, kunnen wij waardevolle ondersteuning bieden bij het organiseren en uitvoeren van de logistieke aspecten van deelname aan een beurs, zoals het transport van goederen en materialen, het opzetten van de stand en het regelen van accommodatie voor personeel.

Beursstand Huren Kopen
Beursstand Huren Kopen

4. Geen regeldruk voor u als klant

Wij zijn zowel bekend met de regelgeving en procedures in Nederland, evenals in de beoogde buitenlandse markten. Hierdoor kunnen we bedrijven helpen bij het navigeren door complexe bureaucratische processen en ervoor zorgen dat aan alle vereisten wordt voldaan.

5. Gezamenlijke promotie

Samenwerken met Beurswand.nl zal leiden tot synergieën op het gebied van promotie en marketing. Wij kunnen onze krachten bundelen om uw aanwezigheid op buitenlandse beurzen te versterken en zo de zichtbaarheid en naamsbekendheid van uw merk te vergroten.

Beursstand Huren Kopen

De beursstands van Beurswand.nl staan over de hele wereld

Kunnen wij u helpen met de organisatie van uw internationale beurs?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en wij voorzien u binnen 24 uur van een reactie.

Offerte Aanvraag - NL

Laten we uw evenement onvergetelijk maken!

Neem contact met ons op om uw wensen en behoefte te bespreken. We denken graag met u mee!

Offerte Aanvragen

Vraag eenvoudig uw offerte aan als u de mogelijkheden en kosten van uw ideale beursstand wilt weten. Met meer aanvullende informatie helpt u ons sneller te reageren. Dit is echter niet verplicht.

Offerte Aanvraag – NL
U ontvangt altijd binnen 24 uur reactie.
Of bel ons direct op 0481 350 700