ONS FULL SERVICE CONCEPT

WIJ VERZORGEN HET VOLLEDIGE TRAJECT

FULL SERVICE BEURSDEELNAME

Met ons Full Service Concept wordt u maximaal ontzorgd tijdens uw beursdeelname. Wij kunnen de volledige planning, op- en afbouw, beursstand design voor u uit handen nemen.

Afhankelijk van uw wensen bepaalt u zelf in welke mate u ontzorgd wilt worden. De basis van ons service concept bestaat feitelijk uit losse bouwstenen die naar wens gecombineerd kunnen worden.

Of het nu gaat om het beursstand ontwerp, het projectmanagement, of u de op- en afbouw (inclusief transport) door ons te laten verzorgen, u bepaalt zelf welk service level bij u past.

Daarnaast is het zelfs mogelijk dat wij een aangekochte beursstand bij ons in opslag nemen. En bij uw volgende beursdeelname (aangepast) weer voor u opbouwen. In Nederland, of een internationale locatie.

Beurswand Portfolio Uneek

Net als ons modulaire beursstand systeem is ook onze dienstverlening modulair. Zo kunnen we eigenlijk iedere klant passend maatwerk leveren.

Beursstand vormgeving

U gaat naar een beurs en heeft een (optie) op een standplaats gereserveerd of al definitief vastgelegd. Dan begint het pas. Afhankelijk van uw stand oppervlakte en type stand dient een ontwerp gemaakt te worden.

Er is een onderscheid tussen de volgende beursstand typen; kopstand, eilandstand, tussen stand, hoekstand basis daarvan vertalen wij deze eisen naar een functioneel ontwerp. Heeft u geen eigen reclamebureau die de beursstand voor u ontwerpt? Dan is er geen man over boord. In dat geval helpen wij u graag bij het maken van een ontwerp

Bij beurswand beschikken we over designers met ruime ervaring die uw wensen naadloos vertalen in een strak ontwerp. Op basis van uw wensen wordt een vertaling gemaakt en een programma van eisen opgesteld, wat leidt tot een eerste aanzet. De eerste aanzet vormt de basis en wordt in nauwe samenspraak met u besproken. U geeft zelf aan wat u wel of juist niet mooi, handig of efficient vindt. Daarnaast kunt u zich ook oriënteren aan de hand van onze bibliotheek / portfolio van verschillende stand ontwerpen. U geeft zelf aan wat u mooi vindt. Door alles te combineren ontstaat er een definitief ontwerp.

Is het ontwerp definitief dan bepalen we al dan niet samen de boodschap die u wilt communiceren. Een stand zonder de juiste marketingboodschap afgestemd op de doelgroep is feitelijk waardeloos. Het communiceren van de juiste boodschap bepaald in grote mate het succes van uw beursdeelname.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

KOSTENBESPARING
0 %
TEVREDEN KLANTEN
0 +
JAAR EXPERTISE
0
ONTZORGING
0 %

VERHOOG DE EFFECTIVITEIT VAN UW BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de verbeterde zichtbaarheid, zeer professionele uitstraling en grote flexibiliteit in zowel de beursstand als onze dienstverlening behaalt u een hoger rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u tegelijk kosten bespaart. 

VERHOOG DE EFFECTIVITEIT VAN UW BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de verbeterde zichtbaarheid, zeer professionele uitstraling en grote flexibiliteit in zowel de beursstand als onze dienstverlening behaalt u een hoger rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u tegelijk kosten bespaart. 

EEN UNIEKE ERVARING BIJ BEURSWAND

LENNART KEIZER

CEO Beurswand.nl
Zoll Square
Vdl Square
Roya Haskoning Square
Radboud Square
Dijvler Square
Toolsgroup Square
Zoll Square
Vdl Square
Roya Haskoning Square
Radboud Square
Dijvler Square
Toolsgroup Square

Visueel Design

Bezoekers worden aangetrokken door goed uitziende stands. Binnen enkele seconden vormt een bezoeker de eerste indruk van uw stand. Het is dus zaak om te investeren in het ontwerp en bijvoorbeeld opvallende kleuren te gebruiken. Een mooi design maakt het verschil tussen bezoekers die stoppen of voorbijlopen. Maak uw beursstandstand duidelijk zichtbaar vanuit alle richtingen, zowel dichtbij als ver weg. Gebruik opvallende borden en zorg voor optimale verlichting. Wij kunnen u helpen met het creeeren van een aansprekend en opvallend design dat perfect past bij uw bedrijf en producten of diensten. Daardoor bezoeken de juiste bezoekers juist úw beursstand.
Door gebruik te maken van kleuren en uw design te verwerken op Geprint Textiel, Forex, LED, etc…. krijgt uw beursstand veel meer attentiewaarde.
Beursstand Beurswand Render Wrap double
M-Floor Verlicht 3 scaled
M-Floor Verlicht

Beursstand Offerte

In 5 Stappen

 • Stap 1
  Bepaal uw
  Budget

  Wilt u kopen of huren? Wanneer is de beurs en wat is uw budget?

 • Stap 2
  Beursstand
  Type

  Kies de oppervlakte en het beursstand type, hoekstand, kopstand, tussenstand of eiland.

  .rounded-button {
  background-color: #F06733;
  border: none;
  color: white;
  text-align: center;
  display: inline-block;
  font-size: 16px;
  border-radius: 20px;
  padding: 10px 24px;
  cursor: pointer;
  text-decoration: none;
  }

  .rounded-button:hover {
  color: white;
  }

 • Stap 3
  Beursstand
  Ontwerp

  Kies uw frames en hoogte. Voeg LED, pantry, presentatie middelen toe.

 • Stap 4
  Beursstand
  Inrichting

  Voeg meubilair zoals bar, koelkast, tafels, stoelen, krukken en meer toe.

 • Stap 5
  Selecteer
  Diensten

  We kunnen helpen met Beursstand Design, Op- en afbouw, Opslag en meer.

1. Bepaal uw budget

Wilt u kopen of huren? Wanneer is de beurs en wat is uw budget?

2. Beursstand type

Kies de oppervlakte en het beursstand type, hoekstand, kopstand, tussenstand of eiland.

3. Beursstand ontwerp

Kies uw frames en hoogte. Voeg LED, pantry, presentatie middelen toe.

4. Beursstand inrichting

Voeg meubilair zoals bar, koelkast, tafels, stoelen, krukken en meer toe.

5. Selecteer diensten

We kunnen helpen met Beursstand Design, Op- en afbouw, Opslag en meer.

Of Configureer Nu Zelf ↓

Projectmanagement bij Beursdeelname

Bij een beursdeelname komt veel kijken. Aan de hand van onze beurs checklist kunnen wij uw beursdeelname monitoren en managen. 

Of het nu gaat om de aanvraag van services bij de beursorganisatie, het (internationale) transport van de stand, de inklaring of de afstemming met de beursorganisatie, Beurswand regelt het van A tot Z.

Projectplanning

Als u aan een beurs gaat deelnemen krijgt u te maken met veel verschillende zaken. Wij kunnen u helpen bij uw projectmanagement Een goede planning voorafgaand aan de beurs is essentieel om het overzicht te behouden. “Welke klanten willen we”, “wat willen we uitstralen” en “binnen welke termijn willen we dit bereiken” zijn slechts enkele stappen die je met je team dient te doorgronden. Daarom hebben we een korte opsomming in de vorm van een checklist gemaakt om u mee te nemen in de vragen die u met de – interne – belanghebbenden moet beantwoorden. Beurswand helpt is u graag al vanaf punt 1, dus ook al heeft u een korte vraag, bel of kom langs, we helpen je graag!
Project Management Beursdeelname

Al gedacht aan de doelstellingen de beursstand het budget de standlocatie
voor een succesvolle beursdeelname?

Logistiek en Leveranciersmanagement

Als u deelneemt aan een beurs heeft u te maken met veel verschillende leveranciers. Beurswand.nl levert natuurlijk uw beursstand, maar wie levert bijvoorbeeld uw vloer, brochures, iPad houders etc…

Beurswand.nl kan uw leveranciersmanagement uit handen nemen.

Network Groups

Realisatie van uw Beursstand

Uw beurs is gepland, uw plaats toegewezen en u heeft uw perfecte beursstand samen met ons ontworpen en voorzien van de juiste designs. Nu gaat het echt gebeuren… u gaat aan de beurs deelnemen.

Maar hoe regelt u het transport, de op- en afbouw van uw beursstand en wat doet u na uw beursdeelname met uw beursstand?

Ook daar kan Beurswand.nl u mee helpen!

beursstand huren kopen

Transport

Mogelijk heeft uw bedrijf helemaal geen vrachtwagen, of wilt u zich liever alleen richten op de gesprekken die u tijdens de beurs met uw gasten gaat hebben.

Beurswand.nl biedt een uitgebreide service, inclusief transport, om ervoor te zorgen dat uw beursmaterialen op tijd en in goede staat op de locatie aankomen. Zelfs als uw bedrijf geen vrachtwagen heeft of als u zich liever wilt concentreren op de gesprekken met uw gasten, kunnen wij het transport voor u regelen.

Ons ervaren team zorgt voor het ophalen van uw beursmaterialen op de door u aangewezen locatie. We zorgen voor een veilige verpakking en zorgvuldig transport van uw stands, banners, displays en andere benodigdheden naar de beurslocatie. Onze logistieke experts zorgen ervoor dat alles op tijd en in perfecte staat op de gewenste plek wordt afgeleverd.

 

Opbouw en Afbouw

Beurswand biedt u de mogelijkheid om uw complete beursstand op- en af te bouwen inclusief het transport. Of u nu een beurs in Nederland of in het buitenland heeft met de op- en afbouwservice van beurswand bent u ervan verzekerd dat uw beursstand op tijd wordt op- en afgebouwd.

Als u arriveert op de beurslocatie staat uw stand er picobello bij. En na afloop zorgen wij er weer voor dat de stand weer netjes wordt afgebroken. 

Het gemak dient de mens!

Opslag van uw Beursstand

U heeft een beursstand gekocht maar heeft niet de ruimte om deze op te slaan. Met de opslag service van Beurswand.nl hoeft u zich daar niet druk over te maken. Wij slaan na afloop van de beurs uw beursstand op. Uiteraard checken wij bij de afbouw of de beursstand na afloop van de beurs nog (steeds) in goede conditie is. Zo niet dan vervangen wij eventueel datgene wat nodig is. Zo bent u altijd up to date en is uw beursstand weer gereed voor de volgende beurs.
Netwerken en lead generatie via beursstands

Netwerken en lead generatie via beursstands

In de dynamische wereld van beurzen en evenementen, zijn beursstands niet alleen een fysieke ruimte, maar een belangrijk instrument in de kunst van netwerken en leadgeneratie. We begrijpen dat een goed ontworpen beurswand de sleutel kan zijn tot het maximaliseren van uw netwerkmogelijkheden en het genereren van waardevolle leads. Laten we eens duiken in de

Lees Verder »
Duurzaamheid in Beursstands - Een Groene Toekomst voor Evenementen

Duurzaamheid in beursstands: Een groene toekomst voor evenementen

Duurzaamheid is een steeds belangrijker thema in de wereld van evenementen en beurzen. Bij Beurswand, begrijpen we de noodzaak van milieuvriendelijke oplossingen in de standbouwsector. We nemen je mee in de manieren waarop beurswanden en standontwerpen kunnen bijdragen aan duurzaamheid en hoe dit leidt tot milieuvriendelijkere beursdeelnames. Inhoud artikel Add a header to begin generating

Lees Verder »

INTERESSE IN HET KOPEN VAN EEN
BEURSSTAND?

Als u regelmatig deelneemt aan beurzen, kan het op de lange termijn kosteneffectiever zijn om een beursstand te kopen in plaats van er steeds een te huren. Door het kopen van een stand, investeert u eenmalig in een product dat u jarenlang kunt gebruiken en hoeft u geen kosten te maken voor het huren van een stand bij elke beursdeelname.

INTERESSE IN HET KOPEN VAN EEN
BEURSSTAND?

MIS GEEN BEURS NIEUWS.
REGISTREER VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE

Nieuwsbrief NL

VOLG ONS.

REGISTREER VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief NL

VOLG ONS.

Dezelfde werkdag teruggebeld

Vul uw gegevens in en word teruggebeld door onze specialisten.

BEL TERUG - NL

Offerte Aanvragen

Vraag eenvoudig uw offerte aan als u de mogelijkheden en kosten van uw ideale beursstand wilt weten. Met meer aanvullende informatie helpt u ons sneller te reageren. Dit is echter niet verplicht.

Offerte Aanvraag – NL
U ontvangt altijd binnen 24 uur reactie.
Of bel ons direct op 0481 350 700