MECC Maastricht

Beursstand huren of kopen voor MECC Maastricht?

Als je als bedrijf wilt deelnemen aan een beurs in MECC Maastricht, dan is het belangrijk om een goede indruk te maken op potentiële klanten. Een beursstand is een belangrijk onderdeel van deze indruk. Maar wat is de beste optie: een beursstand huren of beursstand kopen? In dit artikel bespreken we de voor- en nadelen van beide opties, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Inhoud artikel
  Add a header to begin generating the table of contents

  Waarom deelnemen aan een beurs in MECC Maastricht?

  MECC Maastricht is een van de grootste en bekendste beurs- en congreslocaties in Nederland. Gelegen in het hart van Europa, is het gemakkelijk bereikbaar met de auto, trein en vliegtuig. Maar waarom zou je deelnemen aan een beurs in MECC Maastricht? Ten eerste biedt het de perfecte gelegenheid voor jou als bedrijf om je producten of diensten te promoten aan een groot en divers publiek. Bovendien zijn er diverse grote evenementen zoals TEFAF Maastricht, Jumping Indoor Maastricht en BBB Maastricht waar je aan kunt deelnemen, mist het de juiste branche is, en jij je kunt profileren met een indrukwekkende beurswand.

  Naast de grote evenementen biedt MECC Maastricht ook ruimte voor exclusieve evenementen. Denk hierbij aan zakelijke bijeenkomsten en congressen, maar ook aan sportieve evenementen. De locatie is een geweldige plek om nieuwe mensen te ontmoeten en contact te leggen. Voor bezoekers die van buiten de stad komen, zijn er bereikbare hotels in de buurt waar zij kunnen verblijven.

  De nabijheid van de Universiteit Maastricht maakt MECC Maastricht een interessante locatie voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe ideeën en innovatieve oplossingen. Het gebouw zelf is ook indrukwekkend, het is een hybride gebouw dat zowel modern als industrieel is. Het biedt veel ruimte en flexibiliteit voor verschillende soorten evenementen.

  BEURSSTAND HUREN OF KOPEN?
  VRAAG UW IDEALE BEURSSTAND AAN

  U kunt bij ons verschillende soorten beursstands huren of kopen.
  Kies passende dienstverlening op basis van uw budget en team.
  Beurswand.nl als partner garandeert een succesvolle beursdeelname.

  BEURSSTAND HUREN OF KOPEN? VRAAG UW IDEALE BEURSSTAND AAN

  Locatie van de beurs

  Een belangrijke overweging bij het huren of kopen van een beursstand voor MECC Maastricht is de locatie van de beurs. MECC Maastricht is uiteraard gelegen in de Nederlandse stad Maastricht en is goed bereikbaar per auto, trein en vliegtuig. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld in Maastricht. Bovendien zijn er in de omgeving van MECC Maastricht diverse hotels en restaurants te vinden. Het is daarom belangrijk om bij het kiezen van een beursstand rekening te houden met de locatie en bereikbaarheid van de beurs.

  Beschikbare ruimtes in MECC Maastricht

  MECC Maastricht is een hybride gebouw dat geschikt is voor verschillende soorten evenementen. Het biedt ruimtes voor beurzen, congressen, vergaderingen, presentaties, concerten en sportieve evenementen, met bijpassende beursstand accessoires.

  De Expo Foyer van MECC Maastricht is met 2.500 m² groot de grootste ruimte van het complex. Deze ruimte is geschikt voor grootschalige evenementen zoals beurzen en congressen. Met een oppervlakte van 30.000 vierkante meter biedt het genoeg ruimte voor een driedaagse evenement. Naast de Expo Foyer beschikt MECC Maastricht ook over een grote ontvangsthal die vaak wordt gebruikt voor netwerkevenementen en catering. Deze ruimte kan ook worden gebruikt als extra expositieruimte met bijpassende systeem standbouw.

  Een ander groot voordeel van MECC Maastricht is de bereikbaarheid. Het complex is gelegen nabij de snelweg en heeft een eigen treinstation, waardoor het gemakkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer en de auto. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar voor bezoekers en exposanten, en voor wie meer hulp nodig heeft zijn er diverse standbouwers in Nederland beschikbaar.

  BIJ BEURSWAND.NL BEN JE IN GOEDE HANDEN EN KRIJG JE DE PROFESSIONELE EN BETROUWBARE SERVICE DIE JE VERDIENT. JE HOEFT JE GEEN ZORGEN TE MAKEN OVER DE OPBOUW VAN DE STAND, WANT HET PERSONEEL VAN BEURSWAND.NL VLIEGT ZELFS NAAR DE LOCATIE OM DIT VOOR JE TE REGELEN! EN WAT NOG BETER IS, BEURSWAND BIED EERLIJKE PRIJZEN.
  KOM MAAR OP MET DIE BEURS!

  – Peter | Directeur

  MECC Maastricht-2

  Openbaar vervoer in Maastricht

  Maastricht heeft een goed georganiseerd openbaar vervoersysteem, met onder andere bussen en treinen. Het Centraal Station van de stad in Maastricht centrum is het belangrijkste treinstation van de stad en ligt op ongeveer 3 kilometer afstand van MECC Maastricht. Vanaf Maastricht station kun je met de bus of de trein verder reizen naar MECC Maastricht. Daarnaast zijn er in Maastricht ook diverse taxi’s en fietsverhuurders te vinden, waarmee je je gemakkelijk kunt verplaatsen.

  Wanneer een beursstand huren voor MECC Maastricht?

  Een beursstand huren is een goede optie als je geen grote investering wilt doen en als je niet vaak deelneemt aan beurzen. Het huren van een beursstand heeft de volgende voordelen:

  • Kostenbesparend: Het huren van een beursstand is vaak goedkoper dan het kopen van een beursstand. Je hoeft geen grote investering te doen en je betaalt alleen voor de periode dat je de beursstand huurt.
  • Flexibiliteit: Met het huren van een beursstand heb je veel flexibiliteit. Je kunt de grootte en vorm van de beursstand aanpassen aan de beschikbare ruimte op de beurs. Daarnaast kun je de beursstand laten ontwerpen en opbouwen door het verhuurbedrijf.
  • Geen opslagkosten: Als je een beursstand huurt, hoef je geen rekening te houden met opslagkosten. Na afloop van de beurs lever je de beursstand weer in bij Beurswand en hoef je er verder niet meer naar om te kijken.
   Wanneer een beursstand kopen voor MECC Maastricht?

  Het kopen van een beursstand is een goede optie als je regelmatig deelneemt aan beurzen. Het kopen van een beursstand heeft de volgende voordelen:

  • Investering op lange termijn: Het kopen van een beursstand is een investering, maar het kan op de lange termijn kostenbesparend zijn. Als je regelmatig deelneemt aan beurzen, dan hoef je niet steeds opnieuw een beursstand te huren.
  • Op maat gemaakt: Als je een beursstand koopt, dan kun je deze op maat laten maken. Je kunt de beursstand helemaal laten ontwerpen naar jouw wensen en eisen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een modulaire beursstand die je steeds opnieuw kunt opbouwen en aanpassen.
  • Herbruikbaar: Een gekochte beursstand kun je hergebruiken voor andere beurzen. Hierdoor kun je op de lange termijn kosten besparen. Bovendien kun je de beursstand opslaan en gebruiken wanneer je maar wilt, zonder dat je er extra kosten voor hoeft te betalen.
  Uw ervaren partner bij beursdeelname

  Laat ons ook helpen met
  Beursdeelname  Evenement Advies Projectmanagement Stand realisatie

  Beursstand op maat laten maken

  Als je een beursstand wilt huren of kopen voor MECC Maastricht, dan kun je deze bij ons op maat laten maken. Het grote voordeel van een op maat gemaakte beursstand is dat deze volledig is afgestemd op jouw wensen en eisen. Bij Beurswand helpen we jou graag bij het ontwerpen en realiseren van een unieke beursstand die perfect aansluit op jouw merk en doelstellingen. Of je nu op zoek bent naar een opvallend ontwerp, speciale verlichting of extra ruimte voor productpresentaties, wij zorgen ervoor dat jouw stand de aandacht trekt op de beursvloer.

  MECC Maastricht-3

  Maak een goede afweging

  Als je deelneemt aan een beurs in MECC Maastricht, is het belangrijk om goed na te denken over het huren of kopen van een beursstand. Als je niet vaak deelneemt aan beurzen, dan is huren een goede optie omdat het kostenbesparend en flexibel is. Als je echter regelmatig deelneemt, kan het kopen van een beursstand op de lange termijn voordeliger zijn. Het is een investering, maar het geeft je meer controle over het ontwerp en de kwaliteit van de beursstand.

  Wat je keuze ook is, het is belangrijk om samen te werken met een betrouwbare en ervaren leverancier van beursstands, zoals Beurswand. Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen, opbouwen en afbreken van de beursstand. Daarnaast is het goed om te weten dat MECC Maastricht gelegen is in de buurt van industriële gebouwen, Maastricht Centrum en het Maastricht Euro Centre, en goed bereikbaar is met het openbaar vervoer en de auto. Als je op zoek bent naar een unieke locatie, dan is het oude gebouw van MECC Maastricht wellicht iets voor jou. Het bevindt zich in de gemeente Maastricht en is geschikt voor zowel sportieve als exclusieve evenementen.

  Populaire Artikelen

  Netwerken en lead generatie via beursstands

  Netwerken en lead generatie via beursstands

  In de dynamische wereld van beurzen en evenementen, zijn beursstands niet alleen een fysieke ruimte, maar een belangrijk instrument in de kunst van netwerken en leadgeneratie. We begrijpen dat een goed ontworpen beurswand de sleutel kan zijn tot het maximaliseren van uw netwerkmogelijkheden en het genereren van waardevolle leads. Laten we eens duiken in de

  Lees Verder »

  Vraag een offerte aan

  Offerte Aanvraag - NL

  Offerte Aanvragen

  Vraag eenvoudig uw offerte aan als u de mogelijkheden en kosten van uw ideale beursstand wilt weten. Met meer aanvullende informatie helpt u ons sneller te reageren. Dit is echter niet verplicht.

  Offerte Aanvraag – NL
  U ontvangt altijd binnen 24 uur reactie.
  Of bel ons direct op 0481 350 700

  Dezelfde werkdag teruggebeld

  Vul uw gegevens in en word teruggebeld door onze specialisten.

  BEL TERUG - NL