Beurswandnl Portfolio Uneek

Een kopstand op de beurs: hoe deelt u dat in?

Een kopstand op de beurs is een mooie positie om uw bedrijf goed onder de aandacht te brengen. Het is echter ook een stuk uitdagender dan een tussenstand, omdat de kopstand op de beurs aan drie zijdes open is.

U wilt niet dat de mensen zo door uw stand heenlopen, zonder dit te beseffen. U wilt ook geen gesloten opstelling plaatsen in de kopstand op de beurs, omdat hiermee het effect helemaal weg is. Een flinke uitdaging? Welnee, met de opties bij Beurswand.nl vindt u zonder enige moeite passende oplossingen. Weet u niet precies wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.

Wij helpen u graag verder met advies op maat. Met 20 jaar ervaring in de branche weten we precies hoe we uw bedrijf kunnen laten schitteren tijdens een beursdeelname.

Inhoud artikel
  Add a header to begin generating the table of contents

  Wat moet u in de gaten houden bij een kopstand op de beurs?

  Aangezien slechts één zijde gesloten is, is er weinig wandruimte. Het is vooral een open plek op de beurs, waar u de aandacht kunt trekken van bezoekers die uit alle richtingen aan komen lopen. Bergruimte, uitstallingsruimte en beurswand ruimte is er nauwelijks. Daarom is het goed om even na te denken over de juiste indeling. Bijvoorbeeld door een beursbalie te gebruiken met verborgen opbergruimte, zodat u toch alle materialen voor het grijpen heeft tijdens de beursdeelname.

  Hulp bij het indelen van een kopstand

  Bekijk vooral de voorbeelden eens die we op de website hebben. Komt u er niet uit, wilt u een persoonlijk ontwerp uit laten voeren of wilt u dat wij direct al met u meekijken naar de beste opties? Dan mailt u naar info@beurswand.nl of belt u naar 0481 350 700. Wij staan klaar om u verder te helpen. Indien gewenst kunnen we zelfs de volledige kopstand op de beurs voor u opbouwen en weer afbreken wanneer de beurs afgelopen is.

  BEURSSTAND HUREN OF KOPEN?
  VRAAG UW IDEALE BEURSSTAND AAN

  U kunt bij ons verschillende soorten beursstands huren of kopen.
  Kies passende dienstverlening op basis van uw budget en team.
  Beurswand.nl als partner garandeert een succesvolle beursdeelname.

  BEURSSTAND HUREN OF KOPEN? VRAAG UW IDEALE BEURSSTAND AAN

  Portfolio Beurstands ontwerpen

  Your professional strategic flexible experienced
  exhibition partner.

  Er zijn vele beursstand opties. Hieronder ziet u enkele mogelijkheden. Bekijk ook onze pagina beursstand voorbeelden voor meer informatie over de beursstands die we verkopen.

  Beursstand Huren Kopen

  Voorbeeld 1

  Voorbeeld 2

  Voorbeeld 3

  Voorbeeld 4

  Voorbeeld 5

  Het ontwerp van uw beursstand

  Een beursstand die er niet uitnodigend uitziet, slaan bezoekers vaak over. Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw beursstand bezoekers aantrekt? Een bezoeker vormt binnen enkele seconden een eerste indruk van uw stand.
  Investeren in het ontwerp van uw stand is dan ook raadzaam.

  Zorg ervoor dat u een mooi design creëert, met bijvoorbeeld opvallende kleuren, die aansluiten bij uw bedrijf. Hierbij is het belangrijk dat uw stand goed zichtbaar is, gebruik hiervoor optimale verlichting en opvallende borden.

  U kunt uw beursstand laten ontwerpen door Beurswand , onze ontwerpers hebben de nodige ervaring en weten dan ook precies waar ze op moeten letten bij het ontwerpen van een mooie stand.

  Visuals Frames
  BIJ BEURSWAND.NL BEN JE IN GOEDE HANDEN EN KRIJG JE DE PROFESSIONELE EN BETROUWBARE SERVICE DIE JE VERDIENT. JE HOEFT JE GEEN ZORGEN TE MAKEN OVER DE OPBOUW VAN DE STAND, WANT HET PERSONEEL VAN BEURSWAND.NL VLIEGT ZELFS NAAR DE LOCATIE OM DIT VOOR JE TE REGELEN! EN WAT NOG BETER IS, BEURSWAND BIED EERLIJKE PRIJZEN.
  KOM MAAR OP MET DIE BEURS!

  – Peter | Directeur

  Deelnemen aan een beurs?

  Dan is er veel te regelen. Alleen een beursstand is niet genoeg. 
  Bij Beurswand helpen we u graag bij het organiseren van een succesvolle beursdeelname.

  "Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel grote als kleine organisaties. Met ons modulaire systeem heeft u maximale flexibiliteit. Doordat u onze beursstands kunt kopen of huren hebben wij altijd een betaalbare oplossing voor uw wensen en verlangens "

  Maak van uw stand een ware beleving

  Met een aantrekkelijk ontwerp van uw beursstand trekt u meer bezoekers.

  Maar wat doet u als die bezoekers eenmaal voor uw stand staan? Dit is erg belangrijk, want wanneer er niets spannends gebeurt, zal de bezoeker snel afhaken en naar de stand van uw concurrent lopen. Zorg er dan ook voor dat uw stand een toegevoegde waarde en onderscheidende factor heeft.

  Bezoekers willen graag zien, horen, ervaren. Bied dan ook een beleving die ze zullen onthouden en waardoor ze gestimuleerd worden om uw product te kopen. Stimuleer de bezoekers bijvoorbeeld door visuele attractiviteit een leuk spel of een interessante wedstrijd.

  Beurswand levert ook Beursstand Accessoires om uw beursstand compleet te maken.

  Denk ook hapjes en drankjes om uw bezoekers langer in uw beursstand te houden. Dat praat ook wel net lekkerder!

  Beursdeelname Tips Hapjes Drankjes
  Uw ervaren partner bij beursdeelname

  Laat ons ook helpen met
  Beursdeelname  Evenement Advies Projectmanagement Stand realisatie

  Populaire Artikelen

  Netwerken en lead generatie via beursstands

  Netwerken en lead generatie via beursstands

  In de dynamische wereld van beurzen en evenementen, zijn beursstands niet alleen een fysieke ruimte, maar een belangrijk instrument in de kunst van netwerken en leadgeneratie. We begrijpen dat een goed ontworpen beurswand de sleutel kan zijn tot het maximaliseren van uw netwerkmogelijkheden en het genereren van waardevolle leads. Laten we eens duiken in de

  Lees Verder »

  Vraag een offerte aan

  Offerte Aanvraag - NL

  Offerte Aanvragen

  Vraag eenvoudig uw offerte aan als u de mogelijkheden en kosten van uw ideale beursstand wilt weten. Met meer aanvullende informatie helpt u ons sneller te reageren. Dit is echter niet verplicht.

  Offerte Aanvraag – NL
  U ontvangt altijd binnen 24 uur reactie.
  Of bel ons direct op 0481 350 700

  Dezelfde werkdag teruggebeld

  Vul uw gegevens in en word teruggebeld door onze specialisten.

  BEL TERUG - NL