Succesvolle Beursdeelname Tips

Succesvolle Beursdeelname Tips

Inhoud artikel
  Add a header to begin generating the table of contents

  Een Succesvolle Beursdeelname

  Realiseer het met deze tips!

  Gaat u binnenkort naar een beurs met uw bedrijf? Bij een deelname aan een beurs komt veel kijken. Want naast een beursstand zijn er nog een heleboel andere zaken waar u rekening mee dient te houden.

  Deelname aan een beurs is niet goedkoop. Naast dit hoge prijskaartje investeert uw bedrijf ook veel tijd en energie in de beurspresentatie. Het is dan ook van belang om u vooraf te verdiepen in het organiseren van een beursdeelname.

  Uw beursdeelname goed voorbereiden kan met een overzichtelijke checklist voor de deelname.

  Daarmee zorgt u onder andere voor structuur en duidelijkheid voor de medewerkers die op de beurswand staan en zorgt u dat vooraf gestelde doelstellingen worden behaald.

  Aandacht van bezoekers

  U wilt natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers naar uw stand trekken en uiteindelijk ervoor zorgen dat deze bezoekers daadwerkelijk uw product kopen. Zorgvuldig plannen en goed voorbereiden aan de hand van een checklist voor beursdeelname is dan ook van belang.

  Kies een partner met ervaring

  Beurswand beschikt over meer dan 20 jaar ervaring in beursdeelnames en standbouw en heeft in die tijd vele succesvolle beursdeelnames verzorgd voor (internationale) klanten. Wij helpen u graag verder met nuttige beurs tips en tricks en een checklist voor een succesvolle dag op de beurs.

  Beursstand Banner

  BEURSSTAND HUREN OF KOPEN?
  VRAAG UW IDEALE BEURSSTAND AAN

  U kunt bij ons verschillende soorten beursstands huren of kopen.
  Kies passende dienstverlening op basis van uw budget en team.
  Beurswand.nl als partner garandeert een succesvolle beursdeelname.

  BEURSSTAND HUREN OF KOPEN? VRAAG UW IDEALE BEURSSTAND AAN

  Voorbereiding is 90% van het succes!

  De planning en voorbereiding voor uw beursdeelname beginnen al maanden voordat de beurs daadwerkelijk gaat plaatsvinden. Door middel van een checklist voor beursdeelname of een draaiboek kunt u alles overzichtelijk plannen en voorbereiden. Zo dient u vooraf goed te bedenken wat de doelstellingen van uw bedrijf zijn.

  Praktische zaken vooraf

  Wat wilt u bereiken met uw beursdeelname? Dit is veelal sales gerelateerd, maar kan ook met branding, relatiebeheer of kennisoverdracht te maken hebben. Naast uw doelstellingen is het ook belangrijk om uw doelgroep helder in kaart te brengen. Zo kunt u de uitnodiging en de beursstand zo persoonlijk mogelijk maken.

  Daarnaast ook slim; stel een begroting op te stellen, om zo de beursdeelname kosten in de hand te houden.

  Tot slot kunt u al nadenken over uw beursplan. Dit omvat het ontwerp van de beursstand, de stand bemanning, een speciale campagne ofwel communicatieplan en een follow up.

  Memo
  BIJ BEURSWAND.NL BEN JE IN GOEDE HANDEN EN KRIJG JE DE PROFESSIONELE EN BETROUWBARE SERVICE DIE JE VERDIENT. JE HOEFT JE GEEN ZORGEN TE MAKEN OVER DE OPBOUW VAN DE STAND, WANT HET PERSONEEL VAN BEURSWAND.NL VLIEGT ZELFS NAAR DE LOCATIE OM DIT VOOR JE TE REGELEN! EN WAT NOG BETER IS, BEURSWAND BIED EERLIJKE PRIJZEN.
  KOM MAAR OP MET DIE BEURS!

  – Peter | Directeur

  Het type beursstand en de locatie

  Uw beursstand is niet het enige waar u rekening mee dient te houden bij uw checklist voor beursdeelname. Dit is natuurlijk wel een van de belangrijkste elementen van uw beursdeelname.
  Bedenk van tevoren goed waar u wilt gaan staan op de beurs, en hoeveel ruimte er nodig is.

  Beursstand Typen

  Een belangrijke keuze betreft dan ook het beursstand type. U kunt kiezen uit een eilandstand (4 zijden open), een kop stand (3 zijden open), een hoekstand (2 zijden open) of een tussenstand (1 zijde open). Houd hiermee rekening met uw budget en doelstellingen, om zo het juiste type beursstand te kiezen dat hierbij aansluit.

  Uw ervaren partner bij beursdeelname

  Laat ons ook helpen met
  Beursdeelname  Evenement Advies Projectmanagement Stand realisatie

  Deelnemen aan een beurs?

  Dan is er veel te regelen. Alleen een beursstand is niet genoeg. Bij Beurswand helpen we u graag bij het organiseren van een succesvolle beursdeelname.

  "Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel grote als kleine organisaties. Met ons modulaire systeem heeft u maximale flexibiliteit. Doordat u onze beursstands kunt kopen of huren hebben wij altijd een betaalbare oplossing voor uw wensen en verlangens "

  Populaire Artikelen

  Netwerken en lead generatie via beursstands

  Netwerken en lead generatie via beursstands

  In de dynamische wereld van beurzen en evenementen, zijn beursstands niet alleen een fysieke ruimte, maar een belangrijk instrument in de kunst van netwerken en leadgeneratie. We begrijpen dat een goed ontworpen beurswand de sleutel kan zijn tot het maximaliseren van uw netwerkmogelijkheden en het genereren van waardevolle leads. Laten we eens duiken in de

  Lees Verder »

  Vraag een offerte aan

  Offerte Aanvraag - NL

  Offerte Aanvragen

  Vraag eenvoudig uw offerte aan als u de mogelijkheden en kosten van uw ideale beursstand wilt weten. Met meer aanvullende informatie helpt u ons sneller te reageren. Dit is echter niet verplicht.

  Offerte Aanvraag – NL
  U ontvangt altijd binnen 24 uur reactie.
  Of bel ons direct op 0481 350 700

  Dezelfde werkdag teruggebeld

  Vul uw gegevens in en word teruggebeld door onze specialisten.

  BEL TERUG - NL