EXHIBITION STANDS

Beursstands vormen de ruggengraat van elke handelsbeurs of expositie. Ze zijn het visuele en fysieke medium waarmee jij jezelf als bedrijf presenteert aan de wereld. Beurswand, uw partner in dit avontuur, biedt een scala aan opties, van eenvoudige beurswanden tot op maat gemaakte, grootschalige beursstands, inclusief volledige service van transport tot plaatsing.

De voordelen van kwalitatieve beursstands

 1. Merkpresentatie: Een opvallende beursstand is essentieel voor het effectief overbrengen van uw merkboodschap. Bij Beurswand zetten we uw merk centraal, zodat u een onuitwisbare indruk achterlaat.
 2. Flexibele ontwerpen: Met innovatieve en flexibele designs, zoals onze LED- en curved frames, zorgen we dat uw stand niet alleen aantrekkelijk is, maar ook functioneel.
 3. Volledige ontzorging: Van design tot constructie, wij bieden een totaalpakket. Ons team van vakbekwame technici en projectmanagers zorgt ervoor dat uw deelname aan elke expo vlekkeloos verloopt.
BIJ BEURSWAND.NL BEN JE IN GOEDE HANDEN EN KRIJG JE DE PROFESSIONELE EN BETROUWBARE SERVICE DIE JE VERDIENT. JE HOEFT JE GEEN ZORGEN TE MAKEN OVER DE OPBOUW VAN DE STAND, WANT HET PERSONEEL VAN BEURSWAND.NL VLIEGT ZELFS NAAR DE LOCATIE OM DIT VOOR JE TE REGELEN! EN WAT NOG BETER IS, BEURSWAND BIED EERLIJKE PRIJZEN.
KOM MAAR OP MET DIE BEURS!

– Peter | Directeur

Beursstand Offerte

In 5 Stappen

 • Stap 1
  Bepaal uw
  Budget

  Wilt u kopen of huren? Wanneer is de beurs en wat is uw budget?

 • Stap 2
  Beursstand
  Type

  Kies de oppervlakte en het beursstand type, hoekstand, kopstand, tussenstand of eiland.

  .rounded-button {
  background-color: #F06733;
  border: none;
  color: white;
  text-align: center;
  display: inline-block;
  font-size: 16px;
  border-radius: 20px;
  padding: 10px 24px;
  cursor: pointer;
  text-decoration: none;
  }

  .rounded-button:hover {
  color: white;
  }

 • Stap 3
  Beursstand
  Ontwerp

  Kies uw frames en hoogte. Voeg LED, pantry, presentatie middelen toe.

 • Stap 4
  Beursstand
  Inrichting

  Voeg meubilair zoals bar, koelkast, tafels, stoelen, krukken en meer toe.

 • Stap 5
  Selecteer
  Diensten

  We kunnen helpen met Beursstand Design, Op- en afbouw, Opslag en meer.

1. Bepaal uw budget

Wilt u kopen of huren? Wanneer is de beurs en wat is uw budget?

2. Beursstand type

Kies de oppervlakte en het beursstand type, hoekstand, kopstand, tussenstand of eiland.

3. Beursstand ontwerp

Kies uw frames en hoogte. Voeg LED, pantry, presentatie middelen toe.

4. Beursstand inrichting

Voeg meubilair zoals bar, koelkast, tafels, stoelen, krukken en meer toe.

5. Selecteer diensten

We kunnen helpen met Beursstand Design, Op- en afbouw, Opslag en meer.

Of Configureer Nu Zelf ↓

Waarom kiezen voor Beurswand – uw partner voor succesvolle beursdeelnames

Wij begrijpen ls geen ander dat uw beursstand meer is dan alleen een constructie; het is een verlengstuk van uw merk, een podium om uw visie en waarden te delen met de wereld. Daarom zetten wij ons in voor het creëren van stands die niet alleen de aandacht trekken, maar ook een onvergetelijke indruk achterlaten.

Kies voor Beurswand, waar uw visie, onze expertise en innovatie samenkomen om een onvergetelijke beurservaring te creëren. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een succesvolle beursdeelname.

Een stand die uw verhaal vertelt

Uw merk is uniek, en uw beursstand zou dat ook moeten zijn. Ons team van deskundige ontwerpers werkt nauw met u samen om een stand te creëren die uw merkidentiteit weerspiegelt en uw boodschap versterkt. Of u nu kiest voor een strakke, moderne look of een meer traditionele uitstraling, wij zorgen ervoor dat uw stand uitstraalt wie u bent.

Technologie en innovatie

In een wereld waar technologie koning is, zorgen wij ervoor dat uw stand vooroploopt. Met geavanceerde opties zoals geïntegreerde LED-verlichting, interactieve schermen en digitale displays, brengen wij uw producten en diensten op een dynamische en boeiende manier aan het publiek.

Duurzaamheid en kwaliteit

Duurzaamheid is bij ons een kernwaarde. Onze stands worden gebouwd met hoogwaardige, duurzame materialen die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook de tand des tijds doorstaan. Dit betekent dat u kunt rekenen op een stand die niet alleen vandaag indruk maakt, maar ook bij toekomstige evenementen.

Compleet ontzorgd, van A tot Z

We begrijpen dat de voorbereiding voor een beurs stressvol kan zijn. Daarom bieden we bij Beurswand.nl een volledig ontzorgingspakket. Van het eerste ontwerp tot de afbouw van uw stand – wij nemen alle zorgen uit handen. Zo kunt u zich richten op wat echt belangrijk is: het verbinden met uw klanten en het uitbouwen van uw netwerk.

Veelgestelde vragen (FAQ) over beursstands

Beurswand onderscheidt zich door een combinatie van persoonlijke service, maatwerk, en een volledige ontzorging. Wij bieden niet alleen unieke en op maat gemaakte beursstands, maar ook een complete service die alles omvat van ontwerp tot opbouw en afbraak. Onze focus ligt op kwaliteit, innovatie en het bouwen van langdurige relaties met onze klanten.

Ons proces begint altijd met een diepgaand gesprek om uw wensen en doelstellingen te begrijpen. Vervolgens maken onze ontwerpers een concept op maat, waarbij ze rekening houden met uw merkidentiteit en de specifieke eisen van de beurs. We presenteren een gedetailleerd ontwerp en na uw goedkeuring beginnen we met de constructie. Gedurende het hele proces houden we nauw contact om ervoor te zorgen dat alles aan uw verwachtingen voldoet.

Ja, wij bieden ondersteuning voor zowel nationale als internationale beurzen. Wij hebben ervaring met de specifieke uitdagingen van internationale evenementen en kunnen ondersteuning bieden bij logistiek, opbouw, en lokale regelgeving.

Onze ontwerpen zijn zeer flexibel. We kunnen alles aanpassen, van grootte en vorm tot de gebruikte materialen en technologieën. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat de stand perfect aansluit bij hun specifieke behoeften.

Absoluut! We bieden een breed scala aan opties, van kleine, modulaire stands die perfect zijn voor start-ups of kleinere evenementen, tot grote, op maat gemaakte stands voor grote internationale beurzen.

Ons team zorgt voor alle aspecten van uw beursdeelname, van het ontwerp en de constructie van de stand tot de logistiek en opbouw. Wij streven ernaar om een vlekkeloze ervaring te bieden, zodat u zich kunt concentreren op wat het belangrijkst is: uw bezoekers en potentiële klanten.

Na de beurs kunnen wij zorgen voor de afbraak en opslag van uw stand. Als u van plan bent de stand opnieuw te gebruiken, bieden we ook onderhoud en aanpassingen aan om ervoor te zorgen dat deze klaar is voor uw volgende evenement.

Netwerken en lead generatie via beursstands

Netwerken en lead generatie via beursstands

In de dynamische wereld van beurzen en evenementen, zijn beursstands niet alleen een fysieke ruimte, maar een belangrijk instrument in de kunst van netwerken en leadgeneratie. We begrijpen dat een goed ontworpen beurswand de sleutel kan zijn tot het maximaliseren van uw netwerkmogelijkheden en het genereren van waardevolle leads. Laten we eens duiken in de

Lees Verder »
Duurzaamheid in Beursstands - Een Groene Toekomst voor Evenementen

Duurzaamheid in beursstands: Een groene toekomst voor evenementen

Duurzaamheid is een steeds belangrijker thema in de wereld van evenementen en beurzen. Bij Beurswand, begrijpen we de noodzaak van milieuvriendelijke oplossingen in de standbouwsector. We nemen je mee in de manieren waarop beurswanden en standontwerpen kunnen bijdragen aan duurzaamheid en hoe dit leidt tot milieuvriendelijkere beursdeelnames. Inhoud artikel Add a header to begin generating

Lees Verder »

Offerte Aanvragen

Vraag eenvoudig uw offerte aan als u de mogelijkheden en kosten van uw ideale beursstand wilt weten. Met meer aanvullende informatie helpt u ons sneller te reageren. Dit is echter niet verplicht.

Offerte Aanvraag – NL
U ontvangt altijd binnen 24 uur reactie.
Of bel ons direct op 0481 350 700