ONZE GESCHIEDENIS

Al vanaf 2001
Dé specialist  Dé expert Dé leverancier voor beursstands

2018
Nieuwe locatie met 1500 m2 productieomgeving en distributie.
Nieuw kantoor en productielocatie in Andelst
Beurswand kantoor Andelst

Sinds December 2018 is Beurswand.nl gevestigd aan de Industrieweg 10 in Andelst. Direct aan de snelweg A15 gelegen, dus ideaal voor onze vele transporten.

Bovendien hebben we nu een productielocatie en magazijn van circa 1500 m2. Voldoende ruimte om te produceren, proef opstellingen te maken en uw gekochte beursstand(s) op te slaan.

2016
Nieuwe locatie
Nieuw pand in Elst
Kantoorpand Beurswandnl Elst

Beurswand.nl betrok een nieuw pand in Elst waar we een professionalisering van onze processen en productie hebben doorgevoerd. Mede door een uitbreiding van onze teams en een behoefte aan een grotere productie omgeving werd dit pand na 3 jaar alweer te klein voor ons groeiende bedrijf.

2015
Lennart Keizer
Lennart Keizer als CEO
Kantoor

In 2015 kwam Lennart Keizer (LinkedIn profiel) voor Beurswand werken. Met zijn achtergrond in HRM, Logistiek en Finance was hij een goede toevoeging aan het team om het bedrijf door de volgende groeifase te leiden.

2001
Oprichting
Oprichting Beurswand.nl
Beursstand Laten Bouwen

In 2001 werd Beurswand.nl opgericht (eerder nog onder de namen Metastyle en Expo Concepts) als volwaardig zuster van Exposure-Systems.com

De differentiatie is dat Exposure Systems zich (internationaal) richt op grote volumes beursstands, veelal geleverd door standbouwers. Beurswand.nl richt zich (online) op klanten die een beursstand voor eigen gebruik nodig hebben.

Laten we uw evenement onvergetelijk maken!

Neem contact met ons op om uw wensen en behoefte te bespreken. We denken graag met u mee!

Offerte Aanvragen

Vraag eenvoudig uw offerte aan als u de mogelijkheden en kosten van uw ideale beursstand wilt weten. Met meer aanvullende informatie helpt u ons sneller te reageren. Dit is echter niet verplicht.

Offerte Aanvraag – NL
U ontvangt altijd binnen 24 uur reactie.
Of bel ons direct op 0481 350 700