RAI Amsterdam

Beursstand huren of kopen voor beursdeelname in de RAI Amsterdam?

Als je als bedrijf wilt deelnemen aan een beurs in de RAI Amsterdam, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Een van de belangrijkste elementen van een succesvolle beursdeelname is een aantrekkelijke en opvallende beursstand. Maar is het huren van een beursstand of kopen van een beursstand de beste keuze? In dit artikel bespreekt Beurswand de voor- en nadelen van beide opties en helpen we je bij het maken van de juiste keuze voor jouw bedrijf.

Inhoud artikel
  Add a header to begin generating the table of contents

  De unieke locatie van de RAI Amsterdam

  De RAI Amsterdam is gelegen in het zuiden van Amsterdam en is gemakkelijk bereikbaar via de ringweg A10 en het metrostation Europaplein. De locatie ligt op slechts enkele meters afstand van het station RAI en het Nhow Amsterdam hotel, wat het gemakkelijk maakt om te overnachten tijdens een meerdaags evenement in de RAI Amsterdam.

  Daarnaast biedt de omgeving van de RAI Amsterdam verschillende mogelijkheden voor activiteiten buiten het evenement. Zo ligt het creatieve centrum van Amsterdam op korte afstand, waar verschillende winkels, restaurants en bezienswaardigheden te vinden zijn. Ook ligt het Bastion Hotel Amsterdam op loopafstand van de RAI Amsterdam en biedt het Motel One Amsterdam een comfortabel verblijf in de buurt van de locatie.

  De RAI Amsterdam en duurzaamheid

  De RAI Amsterdam heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en werkt aan het verminderen van haar ecologische voetafdruk. Zo heeft de RAI Amsterdam in 2018 het ISO 14001-certificaat behaald, wat aantoont dat de locatie zich binnen de gemeente Amsterdam inzet voor duurzaamheid en milieubeheer.

  Ook wordt er tijdens evenementen in de RAI Amsterdam rekening gehouden met duurzaamheid. Zo wordt er onder andere gebruikgemaakt van LED-verlichting en wordt afval gescheiden ingezameld.

  Amsterdam

  De flexibele locatie en persoonlijke service in de RAI Amsterdam

  Een van de voordelen van de RAI Amsterdam als locatie voor uiteenlopende evenementen is de flexibiliteit van de locatie. De RAI Amsterdam beschikt over meerdere hallen en zalen die op verschillende manieren kunnen worden ingedeeld en ingericht met modulaire standbouw. Hierdoor is de locatie geschikt voor zowel grote als kleine evenementen en kunnen er verschillende sferen worden gecreëerd.

  Daarnaast biedt de RAI Amsterdam persoonlijke service aan exposanten en organisatoren van evenementen. Het ervaren team van standbouwers in Nederland van de RAI Amsterdam kan helpen bij het plannen en uitvoeren van evenementen en kan ondersteuning bieden bij bijvoorbeeld de logistiek van systeem standbouw. Dit zorgt ervoor dat evenementen in de RAI Amsterdam soepel verlopen en dat deelnemers zich kunnen focussen op het bereiken van hun doelen.

  BEURSSTAND HUREN OF KOPEN?
  VRAAG UW IDEALE BEURSSTAND AAN

  U kunt bij ons verschillende soorten beursstands huren of kopen.
  Kies passende dienstverlening op basis van uw budget en team.
  Beurswand.nl als partner garandeert een succesvolle beursdeelname.

  BEURSSTAND HUREN OF KOPEN? VRAAG UW IDEALE BEURSSTAND AAN

  Parkeermogelijkheden bij de RAI Amsterdam

  Een ander voordeel van de RAI Amsterdam als locatie voor evenementen is de aanwezigheid van vaste parkeergarages op en rond het terrein. Hierdoor is er voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers en deelnemers aan evenementen, wat het gemakkelijker maakt om naar de locatie te komen en het evenement bij te wonen. Het is met de auto makkelijk om bij de locatie te parkeren en dit geldt ook voor het parkeren van bussen en vrachtwagens.

  Waarom deelnemen aan een beurs in de RAI Amsterdam?

  Heb je weleens nagedacht over het deelnemen aan een beurs in de RAI Amsterdam? Dan ben je bij Beurswand aan het juiste adres! Hieronder leggen we je graag uit waarom deelnemen aan een beurs in de RAI Amsterdam een slimme keuze is.

  Met meer dan een miljoen bezoekers per jaar is de RAI Amsterdam de grootste en meest bereikbare locatie in Nederland. De locatie is direct gelegen aan het openbaar vervoer, waardoor het voor jouw bezoekers makkelijk te bereiken is. Of je nu wilt deelnemen aan een kleinere bijeenkomst of een groot driedaags evenement, de Amsterdam RAI B.V. kan jouw ideale locatie zijn.

  Door deel te nemen aan een beurs in de RAI Amsterdam kun je betekenisvolle ontmoetingen hebben met potentiële klanten, partners en andere professionals uit jouw vakgebied. De RAI Amsterdam staat bekend om zijn hoogwaardige evenementen en is de plek waar de leukste evenementen van Nederland plaatsvinden. Bovendien zet de RAI Amsterdam net dat stapje harder om te zorgen dat jouw evenement een succes wordt.

  Naast de ideale locatie en betekenisvolle ontmoetingen, biedt de RAI Amsterdam ook cateringmogelijkheden aan. Of je nu kiest voor biologische catering, buffet catering, hapjes catering of catering in overleg, de RAI Amsterdam zorgt ervoor dat beursstands aan niets ontbreken.

  BIJ BEURSWAND.NL BEN JE IN GOEDE HANDEN EN KRIJG JE DE PROFESSIONELE EN BETROUWBARE SERVICE DIE JE VERDIENT. JE HOEFT JE GEEN ZORGEN TE MAKEN OVER DE OPBOUW VAN DE STAND, WANT HET PERSONEEL VAN BEURSWAND.NL VLIEGT ZELFS NAAR DE LOCATIE OM DIT VOOR JE TE REGELEN! EN WAT NOG BETER IS, BEURSWAND BIED EERLIJKE PRIJZEN.
  KOM MAAR OP MET DIE BEURS!

  – Peter | Directeur

  Wat zijn de voordelen van het huren van een beursstand?

  Als je besluit om een beursstand te huren voor je deelname aan een beurs in de RAI Amsterdam, dan zijn er verschillende voordelen waar je van kunt profiteren:

  • Flexibiliteit: als je een beursstand huren gaat, kun je deze gemakkelijk aanpassen aan je specifieke behoeften en wensen voor de betreffende beurs.
  • Kostenbesparing: een beursstand huren is vaak goedkoper dan het kopen van een nieuwe stand. Je hoeft immers niet te investeren in het ontwerp en de bouw van een stand.
  • Geen zorgen over opslag en onderhoud: na afloop van de beurs hoef je je geen zorgen te maken over de opslag en het onderhoud van de beursstand.

  De voordelen van het kopen van een beursstand

  Wanneer je besluit om een beursstand te kopen voor je deelname aan een beurs in de RAI Amsterdam, dan zijn er ook verschillende voordelen waar je van kunt profiteren:

  • Volledige controle over ontwerp en uitstraling: als je een stand koopt, heb je volledige controle over het ontwerp en de uitstraling van de stand. Hierdoor kun je de stand helemaal aanpassen aan de uitstraling en boodschap van jouw bedrijf.
  • Herbruikbaarheid: als je een stand koopt, kun je deze hergebruiken voor toekomstige beurzen en evenementen. Hierdoor hoef je niet telkens opnieuw te investeren in het ontwerp en de bouw van een nieuwe stand.
  • Potentiële kostenbesparing op de lange termijn: als je vaak deelneemt aan beurzen, kan het op de lange termijn voordeliger zijn om een stand te kopen in plaats van te huren.
  Uw ervaren partner bij beursdeelname

  Laat ons ook helpen met
  Beursdeelname  Evenement Advies Projectmanagement Stand realisatie

  Tips voor het huren of kopen van een beursstand in de RAI Amsterdam

  Als je deel wilt nemen aan een beurs in de RAI Amsterdam en je overweegt het huren of kopen van een beursstand, zijn er enkele tips die je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Bepaal van tevoren je budget om te voorkomen dat je meer uitgeeft dan je eigenlijk kunt veroorloven. Denk goed na over het ontwerp en de uitstraling van je beursstand, zodat deze passen bij de uitstraling en boodschap van jouw bedrijf. Beurswand biedt de beste huur- of koop mogelijkheden voor jouw volgende beurs in de RAI Amsterdam. Als je hulp nodig hebt bij het gehele proces, staan wij voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op!

  Conclusie

  De RAI Amsterdam is een unieke en flexibele locatie voor evenementen van verschillende soorten en groottes. Met haar persoonlijke service en vaste parkeergarages is de locatie gemakkelijk bereikbaar en biedt het voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers en deelnemers aan evenementen.

  De keuze tussen het huren of kopen van een beursstand voor beursdeelname in de RAI Amsterdam is afhankelijk van verschillende factoren, zoals je budget, de frequentie van beursdeelnames en je specifieke behoeften en wensen voor de betreffende beurs. Als je een beursstand huurt, profiteer je van flexibiliteit en kostenbesparing, maar heb je mogelijk minder controle over het ontwerp en de uitstraling van de stand. Als je een beursstand koopt, heb je volledige controle over het ontwerp en de uitstraling, maar zijn de investeringskosten hoger en moet je zorgen voor opslag en onderhoud.

  Het is daarom belangrijk om goed na te denken over wat het beste past bij jouw bedrijf en de betreffende beurs. Een goede beursstand kan immers het verschil maken tussen opvallen tussen de vele andere stands en onopgemerkt blijven. Door je budget te bepalen en te kijken naar je specifieke behoeften en wensen, kun je de juiste keuze maken voor een succesvolle beursdeelname in de RAI Amsterdam. 

  Populaire Artikelen

  Netwerken en lead generatie via beursstands

  Netwerken en lead generatie via beursstands

  In de dynamische wereld van beurzen en evenementen, zijn beursstands niet alleen een fysieke ruimte, maar een belangrijk instrument in de kunst van netwerken en leadgeneratie. We begrijpen dat een goed ontworpen beurswand de sleutel kan zijn tot het maximaliseren van uw netwerkmogelijkheden en het genereren van waardevolle leads. Laten we eens duiken in de

  Lees Verder »

  Vraag een offerte aan

  Offerte Aanvraag - NL

  Offerte Aanvragen

  Vraag eenvoudig uw offerte aan als u de mogelijkheden en kosten van uw ideale beursstand wilt weten. Met meer aanvullende informatie helpt u ons sneller te reageren. Dit is echter niet verplicht.

  Offerte Aanvraag – NL
  U ontvangt altijd binnen 24 uur reactie.
  Of bel ons direct op 0481 350 700

  Dezelfde werkdag teruggebeld

  Vul uw gegevens in en word teruggebeld door onze specialisten.

  BEL TERUG - NL