Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch: voorbereid zijn op jouw volgende beurs

Ben je van plan om deel te nemen aan een beurs in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch en twijfel je over het huren of kopen van een beursstand? Dan ben je niet de enige. Veel bedrijven staan voor deze keuze en het is belangrijk om te weten wat de voordelen zijn van beide opties. In dit artikel gaan we dieper in op de evenementenlocatie in ‘s-Hertogenbosch en welke optie voor beursstands het beste bij jouw bedrijf past.

Inhoud artikel
  Add a header to begin generating the table of contents

  Brabantse gastvrijheid en flexibele eventlocatie

  De Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch biedt niet alleen een flexibele evenementenlocatie voor verschillende soorten evenementen, maar ook de Brabantse gastvrijheid. Deze combinatie zorgt voor een unieke ervaring voor zowel de organisator als de bezoekers van het evenement. De locatie ligt op loopafstand van het centraal station en er zijn verschillende hotels in de buurt, zoals het Boutique Hotel Nieuw Uilenburg en het Uylenhof Hotel. Bovendien biedt de locatie voldoende parkeergelegenheid en zijn er verschillende eet- en drinkgelegenheden in de buurt.

  's-Hertogenbosch

  Waar kun je verblijven?

  Als je op zoek bent naar een hotel in de buurt van de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch, dan is ook boutique Hotel ‘t Keershuys een goede optie. Dit hotel ligt op slechts 1,5 kilometer afstand van de locatie en biedt comfortabele kamers en een restaurant met een Michelinster. Bovendien is het hotel gevestigd in een monumentaal pand en biedt het een unieke sfeer en uitstraling.

  BEURSSTAND HUREN OF KOPEN?
  VRAAG UW IDEALE BEURSSTAND AAN

  U kunt bij ons verschillende soorten beursstands huren of kopen.
  Kies passende dienstverlening op basis van uw budget en team.
  Beurswand.nl als partner garandeert een succesvolle beursdeelname.

  BEURSSTAND HUREN OF KOPEN? VRAAG UW IDEALE BEURSSTAND AAN

  De ideale evenementenlocatie

  De Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch is een van de grootste en meest geliefde evenementenlocaties in Nederland. Met een vloeroppervlakte van meer dan 44.000 vierkante meter en geschikt voor verschillende soorten evenementen, is het de ideale evenementenlocatie voor bedrijven die zich willen presenteren aan een groot publiek. Bovendien ligt de locatie op enkele minuten loopafstand van het centraal station, wat voor internationale gasten een groot voordeel is.

  Brabanthallen 's-Hertogenbosch-2

  Een beursstand huren of kopen: de voordelen van beide opties op een rij

  Een beursstand huren of kopen? Het is een vraag die veel bedrijven aan ons stellen bij het plannen van hun volgende beursdeelname. Beide opties hebben zo hun voordelen. Hieronder zetten we de voordelen van het huren en kopen van een beursstand op een rij.

  Voordelen van het huren van een beursstand:

  • Tijd besparen: Beurswand ontwerpt en bouwt de stand voor je, zodat je daar zelf geen tijd en energie in hoeft te steken.
  • Geen opslagruimte nodig: na de beurs hoef je de stand niet op te slaan en geen zorgen te maken over het onderhoud ervan, ook dit zullen wij op ons nemen.
  • Flexibiliteit in grootte en indeling: je kunt per beurs bekijken welke grootte en indeling het beste past bij jouw bedrijf en doelstellingen.

  Voordelen van het kopen van een beursstand:

  • Zekerheid: je weet zeker dat de stand beschikbaar is wanneer je hem nodig hebt.
  • Unieke uitstraling: je kunt de stand helemaal naar wens ontwerpen en bouwen, wat zorgt voor een unieke uitstraling en herkenbaarheid van jouw bedrijf.
  • Geen huurkosten: op de lange termijn ben je goedkoper uit dan bij het huren van een beursstand. Afhankelijk van het aantal beurzen waaraan je gaat deelnemen kan dit een goede overweging zijn.
  • Herbruikbaarheid: je kunt de stand hergebruiken bij verschillende beurzen en evenementen, waardoor je op den duur kosten bespaart.

  Door deze voordelen tegen elkaar af te wegen, kun je bepalen welke optie het beste past bij jouw bedrijf en de beurs waar je aan deelneemt. Kom je er zelf niet uit? Neem dan vrijblijvend contact op met Beurswand om alle mogelijkheden te bespreken.

  BIJ BEURSWAND.NL BEN JE IN GOEDE HANDEN EN KRIJG JE DE PROFESSIONELE EN BETROUWBARE SERVICE DIE JE VERDIENT. JE HOEFT JE GEEN ZORGEN TE MAKEN OVER DE OPBOUW VAN DE STAND, WANT HET PERSONEEL VAN BEURSWAND.NL VLIEGT ZELFS NAAR DE LOCATIE OM DIT VOOR JE TE REGELEN! EN WAT NOG BETER IS, BEURSWAND BIED EERLIJKE PRIJZEN.
  KOM MAAR OP MET DIE BEURS!

  – Peter | Directeur

  Welke optie past het beste bij jouw bedrijf?

  De keuze tussen het huren of kopen van een beursstand hangt af van verschillende factoren, zoals de doelstellingen van jouw bedrijf, het budget, de grootte van de stand en de frequentie van deelname aan beurzen en evenementen. Als je bijvoorbeeld slechts één keer per jaar deelneemt aan een beurs, dan is het huren van een beursstand waarschijnlijk de beste optie. Dit bespaart kosten en tijd, en je hebt geen opslagruimte nodig voor de stand. Als je daarentegen regelmatig deelneemt aan beurzen en evenementen, dan kan het kopen van een beursstand op den duur voordeliger zijn.

  Een ander belangrijk aspect is de flexibiliteit van de stand. Als je bijvoorbeeld per beurs verschillende doelstellingen hebt en een andere grootte of indeling van de stand nodig hebt, dan is het huren van een beursstand de beste optie. Je kunt dan per beurs bekijken wat de beste grootte en indeling is. Als je echter een stand wilt die helemaal naar wens is ontworpen en die je kunt hergebruiken bij verschillende beurzen en evenementen, dan is het kopen van een beursstand een goede optie.

  De extra pluspunten van een vertrouwde leverancier van beursstands

  Kies voor een betrouwbare partner in het huren of kopen van je beursstand. Bij Beurswand hebben we veel ervaring en expertise op het gebied van het ontwerpen, bouwen en installeren van beursstands. Met onze professionele uitstraling zorgen we ervoor dat jouw bedrijf een goede indruk maakt op potentiële klanten en partners.

  Bovendien bieden we als betrouwbare leverancier van beursstands extra voordelen, zoals een flexibele service en ondersteuning, een snelle installatie en demontage van de stand, en een goede communicatie en samenwerking tijdens het hele proces. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de praktische zaken rondom de beursstand en kun je je volledig richten op het presenteren van jouw bedrijf op de beurs.

  Uw ervaren partner bij beursdeelname

  Laat ons ook helpen met
  Beursdeelname  Evenement Advies Projectmanagement Stand realisatie

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

  Tot slot is het belangrijk om op de hoogte te blijven van het nieuws rondom evenementen. Dit kan helpen bij het plannen en organiseren van jouw evenement en bij het maken van een keuze voor een evenementenlocatie. Op verschillende websites en sociale media kanalen, zoals Eventbranche.nl en LinkedIn, kun je nieuws en ontwikkelingen in de evenementenbranche volgen. Ook de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch biedt regelmatig updates en nieuws rondom evenementen op haar website en sociale media kanalen.

  Andere toplocaties in Nederland voor grootschalige evenementen

  Naast de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch zijn er nog veel meer grote evenementenlocaties in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan de RAI Amsterdam, Jaarbeurs Utrecht en Ahoy Rotterdam. Deze locaties bieden allemaal voldoende vierkante meter vloeroppervlakte en zijn geschikt voor grootschalige evenementen. Bovendien bieden ze vaak extra faciliteiten, zoals catering en technische ondersteuning, en zijn ze goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

  Populaire Artikelen

  Netwerken en lead generatie via beursstands

  Netwerken en lead generatie via beursstands

  In de dynamische wereld van beurzen en evenementen, zijn beursstands niet alleen een fysieke ruimte, maar een belangrijk instrument in de kunst van netwerken en leadgeneratie. We begrijpen dat een goed ontworpen beurswand de sleutel kan zijn tot het maximaliseren van uw netwerkmogelijkheden en het genereren van waardevolle leads. Laten we eens duiken in de

  Lees Verder »

  Vraag een offerte aan

  Offerte Aanvraag - NL

  Offerte Aanvragen

  Vraag eenvoudig uw offerte aan als u de mogelijkheden en kosten van uw ideale beursstand wilt weten. Met meer aanvullende informatie helpt u ons sneller te reageren. Dit is echter niet verplicht.

  Offerte Aanvraag – NL
  U ontvangt altijd binnen 24 uur reactie.
  Of bel ons direct op 0481 350 700

  Dezelfde werkdag teruggebeld

  Vul uw gegevens in en word teruggebeld door onze specialisten.

  BEL TERUG - NL