Kosten Beursdeelname

De kosten van een beursdeelname zijn afhankelijk van
beursplek beursstand beursmateriaal transport personeel en nog meer factoren.

Kosten besparen bij uw beursdeelname

Traditionele (houten) standbouw is vaak duur, en de stand gaat maar beperkt mee. Dat is niet duurzaam en kostbaar. U wilt eigenlijk de mogelijkheid hebben om uw beursstand aan te passen aan de beschikbare stand oppervlakte, thema’s en doelgroep.

Wist u dat u met het modulaire beursstand systeem van Beurswand.nl een flexibele oplossing koopt of huurt en tegelijkertijd een hoop kosten kunt besparen?
Beurswand Frame

Kostenfactoren Beursdeelname

Er zijn vele factoren die van invloed zijn op de kosten voor een beursdeelname. Bereid u daarom van tevoren goed voor en maak een begroting. Een beursdeelname is een grote, serieuze investering, maar kan veel geld opleveren. 

Op een beurs komt u namelijk in contact met veel nieuwe klanten en relaties. Met een opvallende en aantrekkelijke beurspresentatie zet u uw bedrijf op de kaart en genereert u meer naamsbekendheid. Kortom, een succesvolle beursdeelname leidt tot lucratieve leads en groei van uw bedrijf.

Bij het deelnemen aan een beurs moet een organisatie rekening houden met verschillende kosten. Hier zijn enkele van de belangrijkste kostenposten:

 1. Standhuur: Dit is de huurprijs voor de ruimte die je inneemt op de beursvloer. De prijs hiervan is afhankelijk van de locatie, grootte en populariteit van de beurs.

 2. Standontwerp en -bouw: Om op te vallen op de beursvloer, zul je een aantrekkelijke en functionele stand nodig hebben. Dit kan variëren van een eenvoudige, modulaire stand tot een volledig op maat gemaakt ontwerp. Kosten zijn afhankelijk van het ontwerp, materiaal en arbeid.

 3. Marketing en promotie: Om bezoekers naar je stand te trekken, moet je investeren in marketing en promotiemateriaal, zoals banners, flyers, posters, giveaways en digitale marketing (bijv. social media).

 4. Personeelskosten: Je zult personeel nodig hebben om je stand te bemannen en eventueel extra personeel voor de opbouw en afbouw van de stand. Denk aan salarissen, reiskosten, accommodatie en eventuele dagvergoedingen.

 5. Verzekering: Het is aan te raden om een verzekering af te sluiten voor je beursdeelname, zodat je gedekt bent voor zaken als diefstal, schade of aansprakelijkheid.

 6. Transport en logistiek: Je moet rekening houden met de kosten voor het transporteren van je stand, producten en promotiemateriaal naar en van de beurslocatie.

 7. Beursdeelnamekosten: Sommige beurzen rekenen een deelnameprijs of inschrijvingskosten, die variëren afhankelijk van de beurs en de grootte van je organisatie.

 8. Reis- en verblijfkosten: Afhankelijk van de locatie van de beurs, kunnen er kosten zijn voor reizen, accommodatie en maaltijden voor jezelf en je personeel.

 9. Diensten op locatie: Op de beurslocatie zijn vaak extra diensten beschikbaar, zoals elektriciteit, internet, schoonmaak en catering. Deze diensten zijn meestal niet inbegrepen in de standhuur en moeten apart worden betaald.

 10. Evaluatie en follow-up: Na de beurs is het belangrijk om de resultaten te evalueren en op te volgen met leads en contacten die je hebt opgedaan. Dit kan extra tijd en middelen vergen.

Houd er rekening mee dat de kosten voor beursdeelname sterk kunnen variëren afhankelijk van de omvang en het type beurs, evenals de doelen en het budget van je organisatie. Het is belangrijk om van tevoren een duidelijk budget op te stellen en deze kosten in overweging te nemen bij het plannen van je beursdeelname.

Kosten Beursstand

Beursstand Huren of Kopen

Vooraf bepaalt u of u een beursstand wilt huren of kopen. Met het huren van een beursstand bent u voordeliger uit als het gaat om één beursdeelname. Wanneer u echter vaker deelneemt aan beurzen is het voordeliger om een beursstand aan te schaffen. Bij Beurswand huurt u een beursstand vanaf € 899,-.

Voor uw beursstand kunt u zelf een ontwerp aanleveren of u laat het over aan Beurswand. Onze designers maken professionele en opvallende beursstand designs voor € 499,-.

Beurswand helpt u graag met de op- en afbouw van uw beursstand voor € 899,-.

Bespaar kosten op het transport van de beursstand door het zelf te regelen. Is dit niet mogelijk? Laat uw beursstand dan vanaf € 99,- transporteren door Beurswand. De transportkosten zijn afhankelijk van het volume van de beursstand.

Wanneer u ervoor kiest om, een beursstand te kopen, moet u deze na de beursdeelname ook ergens stallen. Als u hier geen ruimte voor heeft, slaat Beurswand uw beursstand eenvoudig op in een beveiligd magazijn. De opslag van uw beursstand is al mogelijk vanaf € 295,- per jaar

De grootte van de beursstand is grotendeels bepalend voor de kosten. Het aantal beurswanden en de totale oppervlakte van uw beursstand zijn van invloed op de kosten. Een beursstand met meerdere wanden en een groter oppervlak brengt hogere kosten met zich mee. De prijs per vierkante meter van de beursstand gaat echter omlaag bij een grotere beursstand.

Beurswand Kopopstelling
Beursstand
Kop Opstelling
Beurswand Hoekopstelling
Beursstand
Hoek Opstelling
Beurswand Tussenopstelling
Beursstand
Tussen Opstelling
Beurswand Eilandopstelling
Beursstand
Eiland Opstelling

Deze standaardopstellingen kunt u ook uitbreiden met arches (bogen), mobiele balies, plafonds, led frames en nog veel meer. Bekijk enkele van onze voorbeelden en neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Beursstand Offerte

In 5 Stappen

 • Stap 1
  Bepaal uw
  Budget

  Wilt u kopen of huren? Wanneer is de beurs en wat is uw budget?

 • Stap 2
  Beursstand
  Type

  Kies de oppervlakte en het beursstand type, hoekstand, kopstand, tussenstand of eiland.

  .rounded-button {
  background-color: #F06733;
  border: none;
  color: white;
  text-align: center;
  display: inline-block;
  font-size: 16px;
  border-radius: 20px;
  padding: 10px 24px;
  cursor: pointer;
  text-decoration: none;
  }

  .rounded-button:hover {
  color: white;
  }

 • Stap 3
  Beursstand
  Ontwerp

  Kies uw frames en hoogte. Voeg LED, pantry, presentatie middelen toe.

 • Stap 4
  Beursstand
  Inrichting

  Voeg meubilair zoals bar, koelkast, tafels, stoelen, krukken en meer toe.

 • Stap 5
  Selecteer
  Diensten

  We kunnen helpen met Beursstand Design, Op- en afbouw, Opslag en meer.

1. Bepaal uw budget

Wilt u kopen of huren? Wanneer is de beurs en wat is uw budget?

2. Beursstand type

Kies de oppervlakte en het beursstand type, hoekstand, kopstand, tussenstand of eiland.

3. Beursstand ontwerp

Kies uw frames en hoogte. Voeg LED, pantry, presentatie middelen toe.

4. Beursstand inrichting

Voeg meubilair zoals bar, koelkast, tafels, stoelen, krukken en meer toe.

5. Selecteer diensten

We kunnen helpen met Beursstand Design, Op- en afbouw, Opslag en meer.

Of Configureer Nu Zelf ↓

Overige Kosten Beursdeelname

Wanneer u deelneemt aan een beurs, betaalt u niet alleen voor de stand. Voor een deelname aan een Nederlandse beurs dient u een plaats te reserveren. Voor een beursplek betaalt u gemiddeld € 175,- tot € 350,- per vierkante meter.

Wanneer u deelneemt aan een beurs, betaalt u niet alleen voor de stand. Voor een deelname aan een Nederlandse beurs dient u een plaats te reserveren. Voor een beursplek betaalt u gemiddeld € 175,- tot € 350,- per vierkante meter.

De beursstand kosten zijn onder andere afhankelijk van de extra beursmaterialen die u huurt of koopt. Denk bijvoorbeeld aan laminaatvloeren, verlichting, tv’s, meubilair, schappen of opbergruimtes. Hieronder ziet u een overzicht van de huur- en koopprijzen van onze beursmaterialen.

Bij personeelskosten moet u denken aan het uurtarief van uw personeelsleden en eventuele beurstrainingen die uw personeel volgt.

Niet alleen uw beursstand moet naar de beurs worden vervoerd, ook uw personeel. Wanneer de beurs in het buitenland is, regelt u bijvoorbeeld vliegtickets. Neem bij een meerdaagse beurs ook de verblijfkosten mee in de begroting.

Flexibel

Bouw uw beursstand iedere keer naar wens in grootte, ontwerp en visuals. Bouw hetzelfde, soms verschillend.

Full service

Wij kunnen uw gehele beursdeelname verzorgen. Van accessoires tot transport en op- en afbouw.

Maatwerk

Beursstands op maat: selecteer zelf uw afmetingen, ontwerp en visuals. Wij doen de rest.

Lage kosten

Geen grote investering nodig.
Huur uw beursstand al vanaf € 899,-.

Portfolio Voorbeelden

Uw Offerte Aanvragen in 4 Simpele Stappen

U heeft een plek op uw beurslocatie? Kies uw beursstand opstelling en vloeroppervlakte op basis van de toegewezen ruimte en positie.

Er zijn 4 typen beursstand opstellingen
– Hoek opstelling
– Tussen opstelling
– Kop opstelling
– Eiland opstelling

Vloeroppervlakte: u kunt uw beursstand onbeperkt opschalen in vloer afmetingen door ons modulaire systeem. We hebben beursstands geleverd van 2-200 m2

Op onze website vind u vele voorbeelden van beursstands en verschillende opstellingen. Of bekijk ons Beursstand Portfolio.

Stel uw eigen beursstand helemaal naar wens samen in onze beursstand configurator of kies een beursstand ontwerp uit onze voorbeelden.

 

Nadat u de afmetingen en opstelling van uw beursstand heeft geselecteerd kleden we de beursstand verder aan. Voeg bij het selecteren van de beursstand eenvoudig aanvullende opties toe zoals een vloer, pantry, LED spots of tv. Daarnaast verzorgen we graag het ontwerp van de beursstand. Wij verzorgen – indien gewenst – zelfs uw complete beurspresentatie.

Beursstand Vloer
Wilt u een (verhoogde) vloer? Daar hebben we een uniek eigen systeem voor ontwikkeld. Maar we bieden ook laminaat of tapijt tegels.

Visuals
De visuals zijn – naast de grootte van uw beursstand – heel bepalend voor de uitstraling en de herkenbaarheid en van uw beursstand. Wilt u een ingetogen of juist in het oog springende beursstand? Met de visuals geeft u uw stand kleur, of juist niet.

U heeft keuze uit geprint textiel, dibond, forex of hout afwerking.

Verlichting
U kunt bepaalde visuals in uw beursstand letterlijk ‘uitlichten’ door een LED integratie in uw beursstand frames. U kunt ook LED spotstoevoegen.

Beursstand Elementen
Pantry, Balie, Bar, Schappen

Multi Media
Presenteer uw organisatie en producten of diensten met multi media zoals bijvoorbeeld Televisies, iPads, beamers, LED tiles of zelfs Hologrammen.

Accessoires
Maak uw beursstand compleet met meubels en apparaten. Denk aan Tafels, Stoelen, Barkrukken, een Koelkast, Koffiezet automaat of stofzuiger.

 

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u – naast het leveren van uw beursstand – ontzorgen met aanvullende diensten, zodat u gegarandeerd met minimale inspanning een succesvolle beursdeelname heeft. We kunnen u onder andere helpen met:
Advies bij Beursdeelname

Denk hierbij aan ontwerp en inrichting van uw beursstand, grafisch ontwerp van uw visuals, checklists bij beursdeelname, inzet van multi media en algemene presentatie tijdens op beurs.
Ontwerp van uw Beursstand

U heeft bij Beurswand.nl altijd een eigen toegewezen projectmanager die u kan helpen bij het ontwerpen van uw beursstand.
Transport en Op- en Afbouw

Ook het transport van de beursstand naar de beurs is onderdeel van ons servicepakket. We verzorgen tevens de op- en afbouw van de beursstand, zodat u alleen hoeft te regelen dat uw personeel aanwezig is op de beurs.

✓ Transport: vanaf € 99,-
✓ Op- en Afbouw: vanaf € 899,-

Na het kiezen van de beursstand en het selecteren van extra opties en aanvullende diensten hebben we voldoende informatie om u een specifieke prijsindicatie te geven.

Vraag de prijs op van uw beursstand, dan ontvangt u binnen 48 uur meer informatie over de mogelijkheden en kosten.

Dezelfde werkdag teruggebeld

Vul uw gegevens in en word teruggebeld door onze specialisten.

BEL TERUG - NL

Offerte Aanvragen

Vraag eenvoudig uw offerte aan als u de mogelijkheden en kosten van uw ideale beursstand wilt weten. Met meer aanvullende informatie helpt u ons sneller te reageren. Dit is echter niet verplicht.

Offerte Aanvraag – NL
U ontvangt altijd binnen 24 uur reactie.
Of bel ons direct op 0481 350 700